POPworldradio

Hvis du ser etter en radio som kan gi deg tilgang til mest mulig radio-innhold fra hele verden, har du funnet den her. POPworldradio gir deg mulighet til å lytte til alle kanaler på dab og dab+ (dvs alle digitalradiokanaler som er tilgjengelig der du er), fm (alle kanaler på fm der du er), internett (dvs titalls tusen radiokanaler fra hele verden, som sender på internett), bluetooth (dvs alt innholdet fra telefonen eller nettbrettet ditt) og Spotify Connect (dvs flere millioner sanger, som du har tilgang til via ditt Spotify-abonnement).

POPworldradio har god lyd og godt signalmottak. Den er enkel å bruke, med fjernkontrollen som også har 6 direktevalgplasser. Med disse kan du finne frem de kanalene du bruker mest, på både dab+, fm og internett.

Dette er også en klokkeradio med to alarmer. Den ene kan du stille til ukedagene, den andre til helgen - eller begge i samme periode, hvis du vil. Du kan velge om du vil våkne til favorittkanalen fra dab+, internett eller fm. POPworldradio har også fargedisplay, slik at du kan se den grafikken som kringkasteren sender ut.

På denne bordradioen har du også linjeinngang, så hvis du ønsker å koble til eksterne lydkilder med kabel, kan du gjøre det. Den har også linjeutgang, så hvis du vil høre lyden i de store høyttalerne dine i stedet, er det mulig. Med f-connector for antennen, kan du enkelt skru av den medfølgende teleskopantennen og koble på en ekstern antenne, for eksempel ute på veggen, med coax-kabel og F-connector (enkelt med typen "twist").

Hvis du skal bruke radioen på et 12v anlegg på solcelle-anlegget på hytta eller i bobilen, kan du kjøpe 12v-ledningen ekstra, og benytte en hvilken som helst sigarettenner-uttak. 

Se en liten informasjonsvideo om POPworldradio her:

Se en infovideo om APP-kontroll av POPworldradio her:

 

APP-kontroll er en funksjon som krever nedlasting og bruk av ekstern APP (Undok). POP har ikke ansvar for APPen Undok.


Du kan lese mer og laste ned mer informasjon og dokumentasjon om POPworldradio hos Sahaga as.