Om Radiobutikken

Radiobutikken.no har svært fornøyde kunder. Du kan lese våre kunders tilbakemeldinger her.

 Radiobutikken.no drives av radioentusiaster som har vært engasjert i digitaliseringen av radio i Norge siden tidlig på 2000-tallet.
Handler du i Radiobutikken.no handler du med radiofolk, med drift og ansatte, lager og utsending i og fra Norge.

Radiobutikken.no forholder seg til GDPR, og informasjonen som er lagret om deg er delt i to;  1) informasjon mottatt i forbindelse med bestilling og 2) informasjon mottatt i forbindelse med abonnement på nyhetsbrev.

1) Informasjonen lagres trygt av 24nettbutikk (adresse etc.) og KLARNA (betalingsformidler). Ingen informasjon lagres lokalt hos Radiobutikken.no, og vi har kun innsyn i postadresse, e-post og mobilnummer, for å kunne yte god service, kontakte kunden og sende pakken til rett sted.
Vi overlater ALDRI registrert informasjon til andre. Vi registrer når du bestiller, og hvilken informasjon du oppgir. Du kan be om utlevering av registrert informasjon.

2) Informasjonen i forbindelse med nyhetsbrevsabbonement lagres trygt av Mailchimp. Vi overlater ALDRI informasjonen du har oppgitt til andre. Vi benytter KUN informasjonen for å kunne sende deg info og gode tilbud fra vår nettbutikk. Eneste info som lagres ifbm nyhetsbrev-abonnement er epost-adresse og navn. Du kan når som helst be om informasjon om hva vi har lagret om deg.


HC i Radiobutikken.no
Vi ønsker deg velkommen til Radiobutikken.
bildet er sakset fra tu.no

Radiobutikken.no vil være en betydelig aktør i salget av radioer som møter fremtidens krav. Dab, dab+, internettradio og fm. Det analoge sendenettet i Norge (fm) ble slukket i 2017. (Se stortingsmelding 8 om digitaliseringen av radio) og vedtaket som kom 16. april 2015.

Radiobutikken.no skal nå sitt mål om å være en betydelig aktør ved å alltid ha yte god service, ha gode priser og tilby det mest spennende utvalget innen digitale radioapparater.

Radiobutikken.no vil også være en naturlig kilde til informasjon og bygge opp en betydelig kunnskapsbase med svar på de spørsmål som dukker opp i forbindelse med den veldig viktige digitaliseringen av norsk radio.

Radiobutikken.no ønsker deg velkommen, takker for tilliten og ber deg ta deg god tid, utforske vårt utvalg, vurdere dine egne behov og bestille den eller de radioene du mener passer best for deg. Har du spørsmål underveis er du alltid velkommen til å ta kontakt.

God handel!

Benytt gjerne vårt kundesenter, vår aller beste kundeservice hvis du har spørsmål. Du kan også ringe oss på telefonnummeret nedenfor.

Radiobutikken.no
c/o Sahaga AS
Kristian August Gate 13
0164 Oslo


org nr: 999 565 719mva 
e-post: salg@sahaga.com
telefon: 900 700 06 

RADIOBUTIKKEN.no (SAHAGA AS) er medlem av returordning for EE-avtall. Det er gratis å innlevere elektronisk avfall til oss. Ved levering må avtale gjøres på salg@radiobutikken.no på forhånd. Innleveringstidspunkt er mellom 08.30 og 16.00, som hovedregel.