Om Radiobutikken

Radiobutikken.no har svært fornøyde kunder. Du kan lese våre kunders tilbakemeldinger her.

Radiobutikken.no drives av radioentusiaster som har vært engasjert i digitaliseringen av radio i Norge siden tidlig på 2000-tallet.
Radiobutikken.no holder til i Kråkerøyveien 2 i Fredrikstad. Det er HC Andersen som har ansvaret for den daglige driften. HC har vært engasjert i og med radio siden tidlig på 80-tallet. Entusiasme og engasjement for radio er stikkord for HC. Handler du i Radiobutikken.no handler du med radiofolk, med drift og ansatte, lager og utsending i og fra Norge.


HC i Radiobutikken.no
HC ønsker deg velkommen til Radiobutikkens fysiske butikk på Glommen brygge i Fredrikstad.
bildet er sakset fra tu.no

Radiobutikken.no vil være en betydelig aktør i salget av radioer som møter fremtidens krav. Dab, dab+, internettradio og fm. Det analoge sendenettet i Norge (fm) slukkes i 2017. (Se stortingsmelding 8 om digitaliseringen av radio) og vedtaket som kom 16. april 2015.

Radiobutikken.no skal nå sitt mål om å være en betydelig aktør ved å alltid ha yte god service, ha gode priser og tilby det mest spennende utvalget innen digitale radioapparater.

Radiobutikken.no vil også være en naturlig kilde til informasjon og bygge opp en betydelig kunnskapsbase med svar på de spørsmål som dukker opp i forbindelse med den veldig viktige digitaliseringen av norsk radio.

Radiobutikken.no ønsker deg velkommen, takker for tilliten og ber deg ta deg god tid, utforske vårt utvalg, vurdere dine egne behov og bestille den eller de radioene du mener passer best for deg. Har du spørsmål underveis er du alltid velkommen til å ta kontakt.

God handel!

Benytt gjerne vårt kundesenter, vår aller beste kundeservice hvis du har spørsmål. Du kan også ringe oss på telefonnummeret nedenfor.

Radiobutikken.no AS
Kråkerøyveien 2
1671 Kråkerøy
FREDRIKSTAD

org nr: 999 565 719mva 
e-post: salg@radiobutikken.no 
telefon: 900 700 06